
کتاب آناتومی اسنل ترجمه فارسی از کتاب Snell’s Clinical Anatomy by Regions است و یکی از مهمترین منابع رشته آناتومی میباشد. این کتاب برای تمامی دانشجویان حوزه علوم پزشکی، به ویژه دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی، رادیولوژی و فیزیوتراپی، قابل استفاده است و جهت آزمونهای پایان ترم و همینطور آزمونهای جامع علوم پایه، مناسب میباشد.
بهترین ترجمه آناتومی اسنل
در ادامه بهترین ترجمه آناتومی اسنل را بدلیل اهمیت یادگیری مفاهیم آناتومی مورد بررسی قرار میدهیم و ضرورت انتخاب صحیح یک منبع مناسب که توسط نویسندگان مطرح و مختلفی در این رشته تهیه شده است را شرح میدهیم. آناتومی به عنوان یکی از مهمترین دروس علوم پایه پزشکی، درسی چالش برانگیز برای دانشجویان حوزه پزشکی محسوب میشود که وجود یک منبع کامل و تا حد امکان مختصر، به عنوان یک انتخاب طلایی برای دانشجویان، حائز اهمیت است.
پیشنهاد ویژه: اطلس نتر
در این میان ترجمه های مختلفی از آناتومی بالینی اسنل توسط مترجمین مختلف از جمله دکتر رضا شیرازی، دکتر فردین عمیدی، دکتر مظفر خزاعی و دکتر احسان گلچینی به چاپ رسیده است که به معرفی هر یک میپردازیم.
کتاب آناتومی اسنل جلد اول تنه
کتاب آناتومی اسنل ترجمه فارسی به صورت سه جلدی به چاپ رسیده است درصورتیکه آناتومی اسنل زبان اصلی به صورت تک جلدی منتشر شده است. همچنین خلاصه آناتومی اسنل نیز به فارسی ترجمه شده است. به دلیل اینکه این کتاب یکی از مباحث پایه در رشتههای علوم پزشکی است، ترجمههای زیادی برای آن ارائه شده است.
آناتومی اسنل تنه آموزش اناتومی را با مقدمه آناتومی شروع میکند و در ابتدای کار به ارائه روشهایی برای مطالعه آناتومی و همچنین اصطلاحات مهم آناتومیک میپردازد. دستگاههای مختلف بدن از جمله آناتومی پشت، قفسه سینه، شکم، لگن و پرینه و جزئیات آن در این جلد بررسی شده است.
کتاب آناتومی اسنل جلد دوم اندام
در کتاب آناتومی اسنل اندام دو بخش اندام تحتانی و اندام فوقانی مورد بررسی قرار میگیرند. بطورکلی این دو بخش شامل مروری بر مفاهیم اصلی، استخوان شناسی، عضلات، اعصاب، عروق، لنف، مفاصل، آناتومی رادیوگرافیک، آناتومی سطحی و… است.
کتاب آناتومی اسنل جلد سوم سروگردن
در کتاب آناتومی اسنل سر و گردن به معرفی آناتومی و اندام مرتبط با سروگردن و عملکرد هر یک از آنها میپردازد. بطورکلی در جلد سوم کتاب آناتومی بالینی اسنل اجزا و عملکرد این اندامها و همچنین ارتباط آنها با سایر نواحی، آناتومی ناحیهای، حفرههای مختلف نواحی سر و گردن نظیر، دستگاه تنفسی و گوارشی و آناتومی بالینی آنها مورد بررسی قرار میگیرد.